Voorstellen

Mooier Gewicht is een BGN erkende praktijk die is ontstaan uit jaren lange ervaring van diëten, afvallen en weer aankomen.

Als geen ander weet ik hoe het is om overgewicht te hebben en hoe demotiverend het is als er weer een lijnpoging mislukt. Uit ervaring weet ik ook dat ‘een stok achter de deur’ erg belangrijk is. En ook ik ben nog altijd niet bij mijn uiteindelijke doel…………….

Door mijn achtergrond ben ik zeer begaan met iedereen die probeert op een gezonder en Mooier Gewicht te komen.

Uiteindelijk ben ik de opleiding gewichtsconsulente gaan volgen bij het Hamel College .In oktober 2012 heb ik aanvullende cursus orthomoleculair gewichtsconsulente afgerond, waarbij volgens de SLIM methode van Cora de Fluiter wordt gewerkt. Ook ben ik zeer actief in het volgen van trainingen en cursussen.

Verder ben ik dol op koken en deel dan ook graag gezonde recepten uit !

Met de kennis en ervaring die ik in huis heb wil ik mensen met overgewicht gaan begeleiden tot een Mooier Gewicht. Niet iedereen hoeft maatje 38, vaak heeft een gewichtsverlies van 10% al heel veel gezondheidsvoordelen.

Je gaat dit doen door middel van genieten, gezonde voeding, beweging, het krijgen van de juiste begeleiding en een steun in de rug.

Een hartelijke en gezonde groet,

Yvonne Hoeymakers

img_mg-01